hem

“PGF Group består av tre verksamheter och med olika inriktningar: PGF Logistics, PGF Terminal och PGF Rail. ” - Samla Anpassa Leverera

Om oss

En helhet

PGF Groups affärsidé är ”att erbjuda integrerade tredjepartslogistiktjänster. Logistik, lager och tullhantering är vår kärnkompetens och vi hjälper er att växa på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt med full öppenhet”.

I menyn till vänster kan du läsa mer om våra tre företag  PGF Logistics, PGF Terminal och PGF Rail som ingår i PGF Group. Gemensamt för alla företagen är våra kärnvärden Öppna, Anpassningsbara och Trygghet.

Öppna och Anpassningsbara

På PGF Group arbetar vi för att vara öppna och anpassningsbara, vilket vi är genom att se möjligheter, vara lyhörda, transparenta och flexibla.

Vi vill vara öppna genom att t.ex. tillhandahålla information som reducerar osäkerhet – som akta om var en vara befinner sig eller lagerstatus och genom att vara lyhörda och enkla att arbeta tillsammans med.  

Vi vill vara anpassningsbara genom att erbjuda ett brett, anpassningsbart och skalbart erbjudande för alla som är i behov av logistiktjänster.

Trygghet

Värdet av vårt totala erbjudande är att vi möjliggör för dig som kund att utveckla er verksamhet genom att lägga all energi och fokus på ert kärnområde. Det ger er möjligheter till högre produktivitet, effektivare organisationer och bättre konkurrenskraft. Vi skapar trygghet genom att arbeta tillsammans med ert företag och sköta logistikfunktionen samt utvecklas tillsammans.

Policy

Läs mer om hur webbplatsen hanterar cookies och personuppgifter.

PGF